Foto: Diana Beekvelt

Doneer voor benefietconcert 4FUN

Amersfoort - Op 8 december geeft 4FUN Amersfoort, vier vrouwen die al ruim zes jaar met passie onder meer nummers van de Andrew Sisters zingen, een benefietconcert waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan War Child. Het concert is uitverkocht, maar doneren kan nog.

4FUN treedt op bij Veteranendagen, Bevrijdingsfestivals en Defensie. Alle verhalen die ze de afgelopen jaren hebben mogen aanhoren van de veteranen hebben een diepe indruk achtergelaten bij 4FUN. Maar ook op een ander sociaal vlak willen zij hun steentje bijdragen.
Kinderen die in oorlogsgebieden wonen, zouden ze graag willen helpen, zodat ze zich veilig voelen in hun eigen land. Tijdens een mooie benefietavond in het sfeervolle Icoontheater zullen verschillende artiesten te zien en te horen zijn. O.a. Georges Lotze (finalist TVOH senior, team Marco Borsato), Annet Hesterman (finaliste TVOH sr, team Ilse de Lange), Lucette Snellenburg, ballerina's van Studio Pauline, Holland Opera Kinderkoor & Poptheaterkoor 033 van Reinier Bavinck en 4FUN zelf met de New Manhattan Bigband. Het doel van de avond, is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor WarChild. Deze avond sluit met een Afterparty. Zie voor donaties de actiesite van WarChild: https://www.warchild.nl/actie/benefietconcert-1.

Meer berichten