'De dood - een gebruiksaanwijzing', is een nieuwe muzikale voorstelling van Tijdelijke Samenscholing. (Foto:DLV)
'De dood - een gebruiksaanwijzing', is een nieuwe muzikale voorstelling van Tijdelijke Samenscholing. (Foto:DLV) (Foto: )

Win kaarten voor 'De dood - een gebruiksaanwijzing'

Amersfoort - Tijdelijke Samenscholing maakte vorig jaar veel indruk in theaterland. De Lieve Vrouw heeft nu hun gloednieuwe muzikale voorstelling, 'De dood - een gebruiksaanwijzing', naar Amersfoort kunnen halen op zaterdag 17 november om 20.30 uur. Lezers van Amersfoort Nu kunnen kaarten winnen.
Na het succesvolle The Big Easy over de stad New Orleans is dit de tweede grote muziektheatervoorstelling van Tijdelijke Samenscholing. Het gezelschap van Michiel Bakker, Carole van Ditzhuyzen en zanger Stan Vreeken neemt je mee op reis naar een gefantaseerde begraafplaats midden in de stad, samen met vier topmuzikanten. Via verhalen, ritueel en muziek blazen zij de doden opnieuw leven in. Halfweg tussen hemel en aarde doen zij een poging om samen met het publiek heel even, één moment, de dood en het leven met elkaar te verbinden.
Tijdelijke Samenscholing schreef een poëtisch blues-requiem dat - begeleid door percussie, bas, gitaar en blazers - piept, kraakt en fluistert als het hout van een oude doodskist. Na de nieuwe wereld aan de andere kant van de oceaan in 'The Big Easy' over New Orleans, is de bestemming nu de onontdekte wereld van de dood.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee entreekaarten weg voor deze voorstelling. Winnen? Stuur voor maandag 12 november een mailtje naar geerteke@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Meer berichten