Ruim 600 inschrijvingen voor tennistoernooi MOVEmber

AMERSFOORT – LTV Randenbroek houdt van vrijdag 2 november tot en met zondag 11 november het tennistoernooi MOVEmber. Er hebben zich 600 deelnemers ingeschreven. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Elke doordeweekse dag zijn er wedstrijden vanaf 17.00 uur op het sfeervolle park aan de Hoolesteeg 4 en op zaterdag en zondag al vanaf 09.00 uur. Iedere avond wordt er een warme maaltijd aangeboden voor een zacht prijsje. Op vrijdag 9 november is er een feestavond waarop een dj draait.
Het 25+ toernooi werd pas twee jaar geleden voor het eerst gehouden. De eerste editie was al direct succesvol. De toernooinaam, MOVEmber, is een combinatie van het Engelse woord 'move' (bewegen) en de maand november, legt Sylvia Ankoné, een van de leden van de organiserende toernooicommissie uit.
Sylvia: ''Met dit toernooi willen wij de nadruk leggen op lekker tennissen en gezelligheid voor de KNLTB-niveaus 5, 6, 7, 8 en 9 (HD, DD en GD). Daarom hanteren we ook een poulesysteem, zodat elke deelnemer minimaal twee wedstrijden speelt. Naast tennis is er ook volop gelegenheid tot ontmoeting en gesprek op het park en in ons paviljoen. De vele randactiviteiten en goede catering tijdens de gehele toernooiweek dragen bij aan de sfeer, ook voor de toeschouwers.''
De overige leden van de toernooicommissie zijn: Lidy Oskamp, Marjolijn Zadelaar, Wilske Topper, Erik Masteling, Gerard van Putten, Jerry Tuhusula, Leo Flikweert en Ruud Schoordijk.

Meer berichten