De banen na de renovatie.
De banen na de renovatie. (Foto: TVH)

Nieuwe banen en LED verlichting bij Tennisvereniging Hooglanderveen

Amersfoort - Het kunstgras van de tennisbanen van Tennisvereniging Hooglanderveen is vernieuwd. De toplaag van het tennispark aan het Disselplein dat sinds de opening in 2007 in gebruik is, was na ruim tien jaar intensief gebruik aan vervanging toe.

Alle banen zijn voorzien van een nieuwe kunstgrasmat en er ook wordt meteen overgeschakeld op LED verlichting. De vereniging heeft een jaar of vier geleden op het dak van het clubhuis al zonnepanelen laten plaatsen en daar komt nu ook nog eens LED verlichting bij. TV Hooglanderveen is dus echt energiezuinig bezig.
De overschakeling op LED verlichting levert de vereniging alleen op de verlichting van de tennisbanen al een directe besparing op in het stroomverbruik van ongeveer 65%. Bovendien kan door LED verlichting het licht optimaal gespreid worden over alle plekken en hoeken op de banen.
Het hekwerk rond de banen heeft ook te lijden gehad onder alle ballen die daar alsmaar tegenaan komen, dus ook het gaaswerk rond de banen is opgeknapt. De aankleding met nieuwe bankjes en telborden maakt het geheel compleet.
De nagenoeg complete renovatie is inmiddels een feit; er kan weer naar hartenlust getennist worden. Een speciale onderhoudsploeg van de vereniging zorgt ervoor dat alles er weer netjes uitziet.

Bezoek voor meer informatie de website www.tvhooglanderveen.nl.

Meer berichten