Filmprogramma De Lieve Vrouw donderdag 25 t/m woensdag 31 oktober

PREMIÈRES

THE SISTERS BROTHERS                

Regie: Jacques Audiard

In 1851 wordt een goudzoeker achtervolgd door een befaamd moordenaarsduo. John C. Reilly, Joaquin Phoenix en Jake Gyllenaal geven het 'Old School Western Genre' nieuw bloed; letterlijk en figuurlijk!

DE DIRIGENT

Regie: Maria Peters

De nieuwe film van Maria Peters ('Sonny Boy') is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico die als eerste vrouw het beroemde Berlijns Philharmonisch Orkest dirigeerde.

LIFE ITSELF

Regie: Dan Fogelman

Een heerlijke, eigenzinnige en superromantische film van de makers van ‘Crazy, Stupid, Love’. Met een enorme sterrencast van o.a. Oscar Isaac, Olivia Wilde, Mandy Patinkin, Annette Bening en Antonio Banderas.

HET VOORVAL - ARMANDO EN DE MYTHE

Regie: Sjors Swierstra, Roelof Jan Minneboo

Tijdens WO II doodt een jongen een Duitse soldaat. Dit voorval heeft vele vormen in Armando’s werk. Was hij zelf betrokken of heeft hij deze tragedie zelf bedacht? De filmmakers gaan op zoek naar antwoorden.

HET HUT SYNDICAAT
Regie: Diego Gutiérrez

Een documentaire van Gouden Kalf-winnaar Diego Gutiérrez over ‘Het Hut Syndicaat’, een groep mannen die bij de start van het jachtseizoen elke herfst bij elkaar komt op het Nederlandse platteland.

Het volledige programma staat op www.lievevrouw.nl

Meer berichten