Genomineerden Sportgala bekend

Amersfoort - Tijdens het Sportgala op 26 november in Flint huldigen en eren we de Amersfoortse sporters. Er zijn spectaculaire acts en muzikale optredens. Hoogtepunt is de bekendmaking van de Sportman, Sportvrouw, Sportvereniging, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar. Benieuwd naar de genomineerden? Onder hen is judoka Jesper Smink en zwemster Lisa kruger. Ga naar www.amersfoortsportgala.nl of Facebook @AmersfoortSportgala voor een volledig overzicht en stem op jouw favoriete sporter. Stemmen kan tot 11 november.

Wethouder Hans Buijtelaar: "Het Sportgala is een festival van de sport: kampioenen worden gehuldigd en prijswinnaars van verschillende verkiezingen worden bekend gemaakt. En de stad eert alle sporthelden. Bezoekers kunnen rekenen op een mooie show." Zo zijn de Amersfoortse broers David en Simon van Rooij, bekend van de Voice of Holland, live te zien en is er een bijzondere acrobatische tissu act. Jeroen Stomphorst presenteert het Sportgala.

Speciaal voor sportverenigingen en bedrijven organiseren we in de middag de Sportmatchbeurs in Amerena. De matchbeurs is er om het aanbod tussen verenigingen en bedrijven uit te ruilen. Aansluitend kunnen de deelnemers naar Flint om het Sportgala te bezoeken. Om 16.30 uur start de huldiging van de jeugdkampioenen in Flint. Rond de 120 jeugdkampioenen hebben zich aangemeld voor deze huldiging. Ook zetten we de winnaars van de Schoolsportkampioenschappen en van de Amersfoortse Voetbalkampioenschappen Jeugd in het zonnetje. Het middagdeel is gratis.

Het avondprogramma start om 20.00 uur en kaarten kosten € 5,-. Die zijn te koop via www.amersfoortsportgala.nl. Vergeet vooral niet om te stemmen. Het Sportgala en de Huldiging van de kampioenen wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, SRO en de Amersfoortse Sportfederatie in samenwerking met Kei in Sport, Pride & Proud PR en Communicatie en Matchpoint Amersfoort.

Meer berichten