Monique en Margriet van bodyDress.
Monique en Margriet van bodyDress. (Foto: )

bodyDress Amersfoort viert 15-jarig bestaan

Amersfoort - "Deze 15 jaar in Amersfoort zijn voor ons echt omgevlogen", zegt eigenaresse Monique van Duuren. "Op 23 oktober a.s. is het alweer 15 jaar geleden dat we hier aan de Langestraat onze
1e lingeriespeciaalzaak openden, toen nog onder de naam Lincherie. Na gedegen marktonderzoek besloten mijn man en ik destijds ons in Amersfoort te vestigen. We komen zelf uit het Gooi maar waren na een zoektocht naar een geschikt winkelpand voor onze droom, verliefd geworden op de binnenstad van Amersfoort. De grote hoeveelheid zelfstandige retailers, de historische gebouwen en gezellige horeca in de diverse straatjes en pleinen spraken ons toen al enorm aan. En nog steeds voelen we ons hier enorm senang met de stad en de mensen! Inmiddels is onze dochter Margriet afgelopen jaar mede-eigenaar geworden, waardoor we samen met haar en ons fantastische team met veel enthousiasme de toekomst tegemoet gaan".

"We ervaren dagelijks dat we met onze winkels echt in een behoefte kunnen voorzien bij het winkelend publiek dat op zoek is naar een breed scala aan merkartikelen van lingerie, badmode, nachtmode en homewear én tevens graag goed geholpen wilt worden. Het leuke van Amersfoort is ook dat het publiek niet alleen uit de bewoners van Amersfoort en omstreken bestaat. Onze klanten komen uit alle delen van het land en doen geregeld een dagje Amersfoort, omdat het zo'n geweldig leuke stad is. We hebben dan ook veel vaste en trouwe klanten, zelfs nog vanaf dag één, dat is toch geweldig!"

Bij bodyDress is lingerie een serieuze zaak, maar ook een feestje! Dit omdat wij vinden dat goede lingerie elke vrouw mooier en zekerder maakt en het een heerlijk verwenmomentje kan zijn als je goed geholpen wordt en in alle rust mooie nieuwe lingerie kan uitzoeken, passen en geadviseerd krijgt. Een serieuze zaak als het gaat om de juiste pasvorm en maat, want uit onderzoek blijkt nog steeds dat heel veel vrouwen de verkeerde bh dragen. Wij vinden dit niet zo verwonderlijk, want een vrouw verandert wel zo'n zeven keer in haar leven van maat, van jong tot oud. In het volwassen leven zijn er regelmatig maatschommelingen. Je komt eens aan, valt een beetje af, je krijgt een kind, raakt in de overgang: het is allemaal van invloed. Als ook nog blijkt dat bij het ene merk een D80 heel anders valt dan bij het andere, weet je dat professioneel advies onontbeerlijk is. Dan zit je hier bij bodyDress helemaal goed. bodyDress is een gecertificeerde Lingerie Styling-specialist, wat een bijzonder keurmerk is in deze branche.

Naast lingerie hebben ze ook de grootste badmode collectie van de regio, plus nachtmode- en homewear. "Wij speuren de markt af naar de meest trendy en modische collecties voor elk draagmoment. Het gaat ons uitsluitend om de beste merken in het midden- en hoogsegment".

Het 15-jarig bestaan wordt door bodyDress van vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober in de winkel gevierd met tal van leuke extra's, zoals een Prima Donna -personaliseer je bh- event, live music en er zijn diverse aanbiedingen van lingerie en nachtmode. Bovendien kan iedere klant haar geluk beproeven met een swing aan het rad van korting en surprises. Dat alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.

bodyDress is gevestigd aan de Langestraat 94-96 en tevens in het Oude Dorp van Huizen. Ook kan 24/7 geshopt worden in de bodyDress webshop: www.bodydress.nl.

Meer berichten