Foto:

Van Mossel Kia en Club Pellikaan vieren samen jubileum

Amersfoort - Club Pellikaan Amersfoort viert de komende maanden haar 25-jarig bestaan. Van Mossel Kia is daarentegen een aanzienlijk jongere speler in Amersfoort. Toch is deze laatste inmiddels, sinds dat ze per 1 januari 2018 Autobedrijf Blokhuis overnam, ook alweer bijna een jaar in het Amersfoortse gevestigd. Dat moet gevierd worden.

Bas Huijzer, Commercieel/Operationeel Directeur van Van Mossel Kia is al lange tijd een actief lid van Club Pellikaan. Bas Huijzer: "Club Pellikaan is een begrip in Amersfoort en wij zijn hard aan de weg aan het timmeren om dit ook te worden. Daarnaast hebben beide organisaties veel raakvlakken, waarbij klanttevredenheid de absolute basis vormt. Het leek mij daarom enorm leuk om eens iets samen te doen en het 25-jarig jubileum was hier een mooie aanleiding voor."

Samen met Pellikaan Clubmanager Dennis Verweij en de Vestigingsdirecteur van Van Mossel Kia Amersfoort Frank Daalhuisen is er een actie opgezet. In het kort: de komende twee maanden zal er een sportieve Kia Picanto GT-Line bij de entree van de Pellikaan staan. Deze Kia zal gevuld zijn met bidons. Alle leden van Club Pellikaan mogen vervolgens raden hoeveel bidons er in de auto zitten. Degenen die uiteindelijk het dichtst bij het aantal zitten kunnen mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is een half jaar rijden met de desbetreffende auto. Daarnaast zal er een tennis clinic worden weggeven voor maar liefst 32 personen. Deze zal worden gegeven door niemand minder dan voormalig wereld kampioen Jacco Eltingh. Tot slot zijn er voor kids en gezinnen nog andere leuke prijzen te winnen. Denk hierbij aan een Nintendo Switch of een geheel verzorgde dag naar de Efteling.

Meer berichten