Het Leusdens Mannenkoor (foto) zingt samen met het Amersfoorts Mannenkoor. (Foto: Ko Groen)
Het Leusdens Mannenkoor (foto) zingt samen met het Amersfoorts Mannenkoor. (Foto: Ko Groen) (Foto: Ko Groen)

Buurmannen Leusden en Amersfoort zingen samen

Zaterdag 13 oktober staat De Koningshof aan De Blekerij 33 bol van mannenstemmen. Het Leusdens Mannenkoor en het Amersfoorts Mannenkoor voeren dan een gezamenlijke vocale act op onder de noemer Brothers Sing On.

Leusden - Ruim zeventig mannenstemmen laten hun geluid die avond naar het publiek schallen. Een belevenis op zich voor liefhebbers van koormuziek. Een regelrechte uitdaging voor ieder die een avond wil genieten van klanken en muziek. Het culturele leven in Leusden verrijkt zich hier met een fijne vorm van samenwerking die bijdraagt aan een goede verbinding tussen beide buurgemeenten.
Tijdens het concert, waarbij beide koren afzonderlijk en samen optreden doen ook de sopraan Laurie Huurdeman, de pianisten Arjan Verrips en Martin Lorijn van zich horen. Ook de beide dirigenten, Bert Eerden en Paul Michèl Tijssen presenteren zich om het geheel in goede muzikale banen te leiden. De beide koren rekenen dan op veel aandacht van het publiek en een goed gevulde Koningshof om beide koren aan te moedigen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en de Readshop Leusden en via de websites www.leusdensmannenkoor.nl en www.amersfoortsmannenkoor.nl of via de koorleden.

Meer berichten