De FC Utrecht trainer begeleidt de kinderen bij een partijvorm.
De FC Utrecht trainer begeleidt de kinderen bij een partijvorm. (Foto: Paul Tulp, CJVV)

FC Utrecht on tour naar CJVV

Amersfoort - Woensdag 26 september is er voor alle CJVV kids vanaf de JO8 tot en met de M/JO13 geen gewone training. FC Utrecht zal die dag te gast zijn voor een voetbalclinic door vijf professionele jeugdtrainers van FC Utrecht. Omdat FC Utrecht 1 op woensdag twee keer traint zal oud CJVV speler Christopher Mamengi die dag helaas niet op zijn oude sportpark aanwezig kunnen zijn.

Alle jeugdspelers/-speelsters vanaf de M/JO13 en jonger worden die middag in groepjes van 10 spelertjes verdeeld. Onder leiding van oud FC Utrecht prof Koos van Tamelen zullen de 5 jeugdtrainers van FC Utrecht samen met enkele CJVV trainers een echte voetbalclinic geven voor alle CJVV talentjes in de leeftijdsgroep vanaf M/JO13 en jonger. Om 15:00 uur worden de kids op het veld verwacht. De clinic duurt tot ca. 17:00 uur. Elke deelnemer/deelneemster ontvangt na afloop een op naam gesteld FC Utrecht deelnemers certificaat. Dit evenement wordt je aangeboden door FC Utrecht, is dus gratis.

Maar er is meer FC Utrecht/CJVV nieuws. In de rust van de wedstrijd FC Utrecht – NAC op vrijdag 5 oktober aanvang 20:00 uur, zal de JO13-1 in het stadion deelnemen aan de latje trap competitie. Een geweldige belevenis voor deze jongens. Bovendien krijgen zij die avond vrijkaarten voor de wedstrijd.

Meer berichten