Simon Feenstra ontvangt zondag Natasja den Toom als gast. (Foto: Hans Heemskerk)
Simon Feenstra ontvangt zondag Natasja den Toom als gast. (Foto: Hans Heemskerk) (Foto: )

'Kom dan bij mij' met Simon Feenstra

Amersfoort - Simon Feenstra viert de terugkom-editie van de concertreeks Kom dan bij mij in de Kapel van de Mannenzaal aan de Westsingel 47. Een reeks waarbij onversterkte liedjes gezongen worden die je tot in je ziel raken. Deatmosfeer van de kapel verweeft het hemelse en het aardse in dit intieme concert. Een terugkom-editie vier je met vrienden en daarom heeft Simon deze keer Natasja den Toom als gast uitgenodigd. Tijd: zondag 23 september 2018, 16.00 - 18.00 uur, zaal open vanaf 15.30 uur. Kaarten: € 12,50, te reserveren via de site van Simon Feenstra: https://www.ticketkantoor.nl/shop/kdbm23-9

Simon is een veelgevraagde artiest op verschillende podia. Naast zijn eigen werk maakt hij met zijn coverband 'Round About Now' furore als huisband van RTL 4's The Big Music Quiz en tourt hij als backingvocalist langs alle Europese arena's in de show 'Elvis - Live on Screen' feat. Priscilla Presley.
Natasja den Toom is als zangeres van alle markten thuis. Al sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Utrecht in 2006 werkt zij fulltime als zangeres en ontwikkelde ze een breed werkveld.

Meer berichten