Raad van Toezicht.
Raad van Toezicht. (Foto: Sabrina Gaudio)

Raad van Toezicht brengt funk en jazz in de Observant

Amersfoort - Woensdag 26 september komt De Raad van Toezicht naar Stadspodium de Observant. Wars van stijlen neemt De Raad van Toezicht je mee op een muzikaal avontuur. In oktober verschijnt hun tweede album “84”. Met een nieuwe brutalere sound, sterke composities en enorm dansbare funk bewijst De Raad wederom een sensatie te zijn, zowel binnen het pop- als jazzcircuit. De aanvang is 20.30 uur en de entree € 5,00.

De Raad van Toezicht is een Nederlands/Duitse band doorgebroken in 2016 met concerten op zowat alle grote Nederlandse jazzfestivals, waaronder Music Meeting, Transition, So What’s Next en North Sea Jazz. De Raad van Toezicht verraste het publiek met hun energieke live shows en sindsdien is hun naam gevestigd.

Na het succes van hun debuutalbum ‘De Raad’ lanceert De Raad van Toezicht in oktober een nieuw album genaamd ‘84’. Het startpunt voor een uitgebreide club tour in Nederland en Duitsland. Ook bij de Observant brengen zij werk van dit nieuwe album. Verschillende wisselingen in bezetting hebben geleid tot een geoliede machine met een strakke blazerssectie, een scala aan toetsen en ruige gitaren.

Steeds meer elementen uit de popmuziek zijn verankerd binnen de muziek van hun tweede album ‘84’, echter funk en jazz blijven de basis waar De Raad hun Groove vandaan haalt.
Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.observant.nl.

Entree € 5,00
Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
www.observant.nl

Meer berichten