Herold Dat, militair en oud-deelnemer aan Expeditie Robinson, vertelde op 21 juni zijn faalverhaal in het KAdE café.
Herold Dat, militair en oud-deelnemer aan Expeditie Robinson, vertelde op 21 juni zijn faalverhaal in het KAdE café. (Foto: Linda Bouritius)

Amersfoortse faalverhalen

Amersfoort - Vier sprekers vertellen 27 september over hun zakelijke flops & fuckups in het KAdE Café tijdens de tweede FuckUp Nights Amersfoort:

Dirkjan van Oord - Mede-oprichter Kultlab
Adinda van Wely - Art Consultant
Alexandra Smith - Presentatiecoach / Storytelling Trainer
Sigrid van der Hoeven - Cultureel ondernemer

Daarnaast geeft urban designer Rob van Dam een ons een onverwacht perspectief op dat wat we dagelijkse zien maar voor lief nemen: de openbare ruimte. Met liefde voor detail vertelt hij over de liefdesloosheid waarmee we omgaan met die ruimte.

Tickets koop je via 033fuckupnights2.eventbrite.com.

Waarom FuckUp Nights?
In een tijd waarin we gewend zijn om vooral onze successen te delen, is het doel van de FuckUp Nights (FUN) juist om openheid te geven over wat er mis gaat en welke fouten je hebt gemaakt. Iedereen maakt ze, maar je hoort er zo weinig over. En dat terwijl je er zoveel van kan leren. FUN is een netwerkavond vol zakelijke flops, fiasco's en flaters waarbij we onder het genot van een biertje stoppen met ons daarvoor te schamen.

Hoe verloopt een FUN-avond?
Tijdens FUN vertellen vier sprekers over hun professionele missers, inschattingsfouten en tegenslagen binnen hun (voormalige) projecten. Na afloop mag het publiek vragen stellen en er is gelegenheid om persoonlijke missers met elkaar te delen.

Waar komt FUN vandaan?
FUN is een wereldwijd concept, bedacht in Mexico door een groep jonge ondernemers, waarin bad practises in het zonnetje worden gezet. Inmiddels vinden FUN-avonden plaats in meer dan driehonderd steden over de hele wereld.

Meer berichten