Logo amersfoortnu.nl


Loopbaanadviseurs
Loopbaanadviseurs (Foto: Noloc)

Gratis loopbaangesprek tijden Week van de Loopbaan

In de week van 17 tot en met 21 september a.s. openen loopbaanprofessionals hun Amersfoortse deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaan kan in deze week gratis een afspraak maken met een Noloc loopbaanadviseur in de buurt. Ook als je werkzoekend bent en wel wat tips in het sollicitatietraject (CV check, LinkedIn etc.) kunt gebruiken, ben je van harte welkom. Een goede manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een loopbaanprofessional!

In Amersfoort hebben dit jaar wederom 4 loopbaanadviseurs de krachten gebundeld waardoor er gedurende de Week van de Loopbaan 2 locaties beschikbaar zijn voor individuele gesprekken. Op locatie De Hoef tref je Anneke van Dijck en Carla Huppelschoten, op locatie Calveen zijn Jeanette Seesing en Birgit Frijlink aanwezig.

Op www.weekvandeloopbaanamersfoort.nl vind je een overzicht van de beschikbare dagen en tijdstippen. In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Dit doe je door even een mail te sturen met daarin je voorkeursdag- en tijdstip.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden