Logo amersfoortnu.nl

Amersfoort in beweging tijdens de Nationale Sportweek.

Dit jaar valt de Nationale Sportweek tussen 15 en 29 september. In deze periode staat sporten en bewegen centraal en proberen de sportverenigingen samen met de Buurtsportcoaches van de gemeente Amersfoort zoveel mogelijk Amersfoortse inwoners in beweging te krijgen.

AH spaaractie

Ook dit jaar kun je in de Nationale Sportweek sparen tijdens de AH spaaractie. Vanaf 17 september 2018 ontvang je in alle Albert Heijn winkels een sportvoucher bij je boodschappen (op=op). Elke sportvoucher is twee keer sporten waard bij een van de deelnemende sportclubs. Tot 25 november ontdek je zo welke sport en welke sportclub het beste bij jou past. Weten welke Amersfoortse sportvereniging mee doet? Kijk dan op www.ahsportactie.nl

Sportverenigingen

In de aanloop naar de Nationale Sportweek zijn de Buurtsportcoaches op bezoek geweest bij een vijftal sportverenigingen. Tijdens een training hebben de verenigingen meer laten zien over de sport die zij zo graag beoefenen maar die niet zo bekend is. Dit is vastgelegd op film en tijdens de Nationale Sportweek zijn de filmpjes te bewonderen op www.facebook.com/buurtsportcoachamersfoort.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om een keer met de betreffende verenigingen mee te trainen!

Aanbod in de wijken

Daarnaast zijn er in jouw wijk, bij jou om de hoek, genoeg mogelijkheden om een keer in beweging te komen. Een keer fitnessen, wandelen of fietsen? Het kan allemaal! Wil je ook eens een (nieuwe) sport bij een sportvereniging proberen of aansluiten bij een van de vele beweeg- groepen in de wijk? Kijk dan op www.buurtsportcoach.nl/evenementen voor het aanbod in jouw wijk of mail naar buurtsportcoach@sro.nl. als je wilt weten wat er allemaal te doen is.

Verenigingenmarkt

Op zaterdag 8 september kun je ook al kennismaken met veel sportverenigingen. Op het Eemplein presenteert een groot aantal clubs zich van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom kijken en meld je aan voor een proeftraining.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden