Logo amersfoortnu.nl

Cobu Boys haalt geld voor voetbalkamp op met Grote Clubactie

[AMERSFOORT] Een spel- en voetbalkamp. Dat wil voetbalvereniging Cobu Boys dit jaar realiseren met de Grote Clubactie, die op zaterdag 15 september van start gaat. Leden gaan met loten (van 3 euro per stuk) de huizen langs om geld in te zamelen voor hun club. Van elk lot gaat 80 procent direct naar de clubkas.

Piet Ouwerkerk, die de actie bij de club coördineert: ,,Dit jaar hopen wij met de opbrengst een spel- en voetbalkamp voor de jeugd te realiseren. Dat wordt een dag met leuke spelactiviteiten voor zowel de allerkleinsten als de oudere jeugd, gevolgd door een gezellige barbecue en daarna bivakkeren in een tent op het voetbalveld. Het is de bedoeling om met z’n allen lekker actief bezig te zijn en plezier te maken. Bij de realisatie van dit plan kunnen we de steun van de Amersfoortse bevolking goed gebruiken.”

Mensen die loten kopen, maken kans op allerlei prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

De loten zijn online ook te koop via https://www2.clubactie.nl/actie/VVCobuBoys1.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden