Logo amersfoortnu.nl


Simon Feenstra
Simon Feenstra (Foto: Hans Heemskerk)

"Kom dan bij mij' met Simon Feenstra & Natasja den Toom

Simon Feenstra viert de terugkom editie van deze bijzondere concertreeks. Een reeks waarbij onversterkt liedjes gezongen worden die je tot in je ziel raken. De unieke atmosfeer van de kapel verweeft het hemels en het aardse in dit intieme concert.

Een terugkom editie vier je met vrienden en daarom heeft Simon Natasja den Toom als gast uitgenodigd. Voor de vaste bezoeker een bekend gezicht...

Locatie: Kapel van de Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort
Tijd: Zondag 23 september 2018, 16:00 – 18.00 uur, zaal open vanaf 15.30 uur
Kaarten: € 12,50 te reserveren worden via de site van Simon Feenstra:                         https://www.ticketkantoor.nl/shop/kdbm23-9

Simon is een veelgevraagde artiest op verschillende podia. Naast zijn eigen werk maakt hij met zijn coverband furore als huisband van RTL 4's The Big Music Quiz en tourt hij als backingvocalist langs alle Europese arena's in de show Elvis - Live on Screen feat. Priscilla Presley.

In welk hokje moet je Simon plaatsen? Denk aan warme soul, funky jazzy pop. En dan met een stem die doet denken aan Alain Clark en Michael Bublé. Het is een stem die wat te zeggen heeft. Niet alleen in zijn keuze om geheel live te gaan met zijn eerste release, ook in zijn positieve teksten over leven, liefde en vriendschap. Zo heeft de COC de song ‘Speak Out!’ omarmd als hun strijdlied tegen homohaat. Het album Speak Out! heeft 6 weken in de album top 40 gestaan.

Natasja den Toom is een zangeres die van alle markten thuis is. Al sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Utrecht in 2006 werkt zij fulltime als zangeres en ontwikkelde ze een breed werkveld. Van backing vocal bij diverse tv-programma's (o.a. It Takes Two, The Passion) en artiesten, tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres; nergens draait ze haar hand voor om!
Met haar warme stem en sprankelend enthousiasme krijgt ze alle ogen en oren op haar gericht!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden