Logo amersfoortnu.nl

Tussendoortjes Mallejanfestival

Op zaterdag 22 september kun je vanaf Hoeve Groot Zandbrink in Leusden een natuurwandeling maken die je langs een theatervoorstelling voert. Cabaretière Margriet Bolding treedt drie keer op in een boerenschuur. Mallejan organiseert dit evenement samen met Vallei Horstee, de vereniging van boeren en burgers die ter plekke aan de natuur werkt. De voorstellingen zijn om 12.00, 13.15 en 14.30 uur. De entreeprijs is 10 euro.

Op Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden) begin je met de wandeling van 6 km. Wil je van tevoren kaartjes bestellen: zie www.mallejanfestival.nl.

Margriet Bolding speelt een half uur uit haar voorstelling Het Gras bij de Buren. Ze vertrok vanuit Amersfoort naar het platteland van Drenthe. Die verandering is een inspiratiebron voor haar voorstelling.

Een tweede tussendoortje is het theaterdiner op vrijdag 1 februari 2019, Stadscafé De Observant. Light verse en liedjes met Frank van Pamelen, Jan J. Pieterse en Johan Hoogeboom, mannen die borg staan voor een zeer vermakelijke avond. Diner en theater voor 39,50. Wil je al reserveren? Stuur dan een mail naar mallejanfestival@gmail.com.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden