Logo amersfoortnu.nl


VBC Notarisses, Demis van Lierop en Aart Veldhuizen
VBC Notarisses, Demis van Lierop en Aart Veldhuizen (Foto: Patrick Siemons )

VBC-naamgever Aart Veldhuizen met pensioen, Demis van Lierop benoemd tot notaris


Met de pensionering van mr. Aart Veldhuizen en het hem bij Koninklijk Besluit verleende ontslag als notaris, is de wisseling van generaties bij Nederlands grootste onafhankelijke notariskantoor VBC een feit. Zijn opvolger als notaris is Demis van Lierop.
 
Na ruim veertig jaar notariaat gaat mr. Aart Veldhuizen (65) met pensioen. Bij Koninklijk Besluit is hem per 1 september eervol ontslag verleend en verlaat hij het kantoor dat mede zijn naam draagt en dat inmiddels is uitgegroeid tot Nederlands grootste zelfstandige notarispraktijk. In het notariaat heeft hij zich naast de eigen praktijk zowel regionaal als landelijk gemanifesteerd. Buiten zijn eigen vakgebied is Aart Veldhuizen zeer actief als bestuurder en initiator van uiteenlopende maatschappelijke, sociale en culturele initiatieven. Hij zal als adviseur betrokken blijven bij VBC.

Wisseling van de wacht
Aart Veldhuizen is als bestuursvoorzitter van VBC opgevolgd door Casper Jones. Demis van Lierop is bij Koninklijk Besluit benoemd tot notaris in Amersfoort en is binnen VBC verantwoordelijk voor het team Familie & Vermogen, het specialisme van Aart Veldhuizen. Demis van Lierop is sinds 2016 werkzaam bij VBC en trad eerder dit jaar toe als partner binnen VBC. Hij is deskundig op het gebied van zowel familierecht als ondernemingsrecht en vermogende particulieren, waaronder met name ondernemers, en familiebedrijven en levert op maat gesneden juridische oplossingen. Demis publiceert regelmatig over onderwerpen op het snijvlak tussen ondernemingsrecht en familierecht
Bij VBC werken ruim 35 professionals in Amersfoort, Amsterdam en Nijkerk. Al enkele jaren richt VBC zich primair op (middel-)grote ondernemingen, beleggers/investeerders, ondernemende families en vermogende particulieren. Deze doelgroepen vragen gespecialiseerde expertise en persoonlijke betrokkenheid met betrekking tot advisering, transacties en structureren. Mede door deze focus is VBC uitgegroeid tot de grootste zelfstandige notarispraktijk van Nederland. 
 
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden