Dj's zorgen met hun muziek voor sfeer, maar er treden ook livebands op. (Foto: DA)
Dj's zorgen met hun muziek voor sfeer, maar er treden ook livebands op. (Foto: DA) (Foto: )

DierenPark: vierdaags foodfestival

AMERSFOORT - DierenPark Amersfoort opent donderdag 16 augustus een vierdaags Foodfestival tussen de flamingo's, zebra's en olifanten.
Projectorganisator Raynor Vos: ''Verspreid door het park staan foodtrucks waar bezoekers hapjes kunnen halen terwijl zij langs de dieren wandelen. Bezoekers kunnen tot 22.00 uur struinen langs de foodtrucks, genieten van singer-songwriters en een dansje wagen bij de dj's. Je kunt met een gids mee op pad tijdens een foodtour langs de dieren en daarnaast hebben wij leuke nieuwe extra's voor de bezoekers in petto."
DierenPark Amersfoort lanceerde als eerste Nederlandse dierentuin het concept van een foodfestival tussen de dieren. Nieuw dit jaar is een zomerse markt met vrolijke stands in de Stad der Oudheid; bij de leeuwen en tijgers. Ook kunnen bezoekers meedoen aan Dé Grote Vakantieshow, een interactieve show voor jong en oud. "Wie aan dit spel meedoet, hoeft eigenlijk niet meer op vakantie", aldus Raynor. Het Foodfestival vindt plaats van 16 t/m 19 augustus tussen 16.00 en 22.00 uur en de entree is vijf euro.

Meer berichten