Jaap-Jan Broer (links) met de Amersfoortse ondernemers Lex van Garderen (midden) en Harry Settels (rechts). (Foto: Patrick Siemons)
Jaap-Jan Broer (links) met de Amersfoortse ondernemers Lex van Garderen (midden) en Harry Settels (rechts). (Foto: Patrick Siemons) (Foto: PATRICK SIEMONS)

Ervaren ondernemers helpen

Geldloket biedt coaching

''Als die grote klant zijn order plaatst, kan ik weer een half jaar door'', denkt de ondernemer in zwaar weer. Maar is afwachten wel zo verstandig? Vanaf nu kunnen ondernemers bij Geldloket Amersfoort terecht voor een (gratis) ondernemerscoach. Het gaat om een ervaren ondernemer, die zich vrijwillig inzet als sparringpartner voor een collega in zwaar weer.

door Natanja Vreugdenhil

Amersfoort/Leusden - Draait je onderneming te weinig omzet? Dan is goede raad duur, weet teamleider Jaap-Jan Broer van Geldloket Amersfoort. Inwoners van Amersfoort en Leusden kunnen hier gratis met al hun geldvragen terecht. Voor ondernemers in zwaar weer is Geldloket hét startpunt.
Broer: ''Ondernemers die het water aan de lippen staat, staan onder hoge druk. Veel ondernemers stoppen eigen geld in de onderneming, betalen zichzelf minder salaris uit of hopen dat facturen nog even op zich laten wachten. In zo'n situatie verlies je snel het overzicht.''

Sparringpartner

De consulent van Geldloket inventariseert met de ondernemer de mogelijkheden om het bedrijf weer op de rit te krijgen. Zijn er twijfels bij de levensvatbaarheid van de onderneming? Dan kan een gespecialiseerd bedrijf dit kosteloos onderzoeken. Daar bovenop komt nu het aanbod van de ondernemerscoach; een ervaren ondernemer die zich vrijwillig inzet om een collega-ondernemer te steunen. De ondernemerscoach denkt mee en helpt de ondernemer om zowel zakelijk als privé inzicht te krijgen in de financiën. De coach kan de ondernemer thuis of op de zaak bezoeken en sluit aan bij de vragen van de ondernemer. Zo kan hij of zij helpen om de zakelijke en privé-uitgaven te scheiden of helpen structuur aan te brengen in de administratie. Op deze manier helpt de coach schulden te voorkomen.

Aanmelden

Meer informatie, anoniem chatten of direct aanmelden kan op de website www.geldloket.nl. Of neem contact op per e-mail via info@geldloket.nl of telefoon 033-8009970.

Meer berichten