Extra veel plezier deze zomer in DierenPark Amersfoort. (Foto: DerenPark Amersfoort)
Extra veel plezier deze zomer in DierenPark Amersfoort. (Foto: DerenPark Amersfoort) (Foto: )

DierenPark Amersfoort viert 70ste verjaardag

Het is feest in DierenPark Amersfoort. Het park bestaat 70 jaar en viert dat met een uitbundig zomerprogramma. "Wij geven niet één, maar veel verschillende partijtjes", aldus projectleider Hylke Steggerda.

AMERSFOORT - Vanaf zaterdag 7 juli kunnen bezoekers elke dag tot 2 september meedoen met diverse kinderfeestjes in het Amersfoortse dierenpark. Zoals een waterpret-feestje tussen de dino's, met de boswachter de geheimen van het dierenrijk ontdekken of een olifantenfeestje in het Rijk der Reuzen.

Hylke Steggerda: "Het hele park is twee maanden in feeststemming. Wij hebben leuke verrassingen in petto voor jong en oud", vertelt de projectleider. "De kleine feestgangers kunnen helemaal losgaan, maar ook de ouders kunnen het kind in zich naar boven halen en gewoon lekker meedoen."
Bij de grote feesttent kunnen alle feestgangers zich melden en zonder extra kosten meedoen met de avontuurlijke partijtjes. Naast het Grootste Kinderfeestje viert DierenPark haar verjaardag ook met de opening van een geheel nieuw gebied. Vanaf de aanvang van de zomervakantie is De Prairie geopend, hier wonen tientallen prairiehondjes waar bezoekers tussendoor kunnen lopen.

Meer berichten