Een warm applaus voor het Dudok Quartet Amsterdam
Een warm applaus voor het Dudok Quartet Amsterdam (Foto: n.v.t.)

GESLAAGDE EDITIE VAN HET HAVIKCONCERT.

Afgelopen weekend vond het Op één van de de mooiste grachten van Amersfoort het Havikconcert plaats. Samen met het al het mooie weer is het weer geslaagd. Dit kwam vooral door de diversiteit van de programmering. Een van de highligts was wel het optreden van het van het Dudok Quartet Amsterdam. Dit Quartet trad zondagmiddag op. Het is een van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment. Maar ook de andere gezelschappen mogen zeker gezien worden. En dat werd het ook, want de publieke belangstelling was groot, tijdens dit 3 daagse event. Voorzitter Jan Heystek kan met een blij gezicht terug kijken op de concerten. In het live interview vertelt hij daarover..

Op de foto’s is te zien hoe druk het was hedenmiddag bij het optreden van het Dudok Quartet Amsterdam. Dit Quartet speelde een 4 delig muziekstuk van hun nieuwste cd. Deze komt morgen officieel uit en heeft als titel: Solitude.

In dit concert speelde zij een bijzonder mooi werk van Felix Mendelssohn. Dit staat ook hun nieuwe cd.

Na afloop van hun concert spraken we de eerste violiste: Judith van Driel. Aan haar vroegen we oa. hoe zij hun eerste optreden vonden hier in amersfoort

Artistiek leider Henri kelder kan er nu met veel plezier op terugkijken.

Volgend jaar is er weer het Havikconcert.

Meer berichten