Stichting Leergeld zoekt versterking

Amersfoort - Leergeld Amersfoort is een stichting die zich inzet voor schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met minimale financiële middelen. Om de activiteiten van de stichting op een professionele wijze te kunnen uitvoeren, zoekt het bestuur versterking voor de organisatie. Er zijn vacatures voor een ‘spin in het web’ en voor een financieel administrateur/boekhouder.

‘Spin in het web’
De ‘spin in het web’ (dagelijkse leiding/coördinator) verricht, in opdracht en onder verantwoordelijkheid van het bestuur, werkzaamheden ten behoeve van de stichting en werkt nauw samen met de coördinator die nu alle contacten met onze ‘cliënten’ onderhoudt. De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis worden gedaan en zijn in eigen tijd in te delen. Gemiddeld zal het gaan om 15 uur per week.

Financieel administrateur/boekhouder
De financieel administrateur/boekhouder verricht werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van het bestuur en houdt nauw contact met de coördinator(en) over de uitvoering van de werkzaamheden. Gemiddeld zal het gaan om 2 à 3 uur per week.

Over Stichting Leergeld Amersfoort
Op dit moment leven in Amersfoort ongeveer 4.500 kinderen in armoede. Zij groeien op in gezinnen met zodanig lage inkomens, dat de eerste levensbehoeften niet vanzelfsprekend kunnen worden betaald. Voor deze kinderen bestaat het risico op sociale uitsluiting, omdat ze om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten op school en daarbuiten. Stichting Leergeld Amersfoort zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die vanwege gebrek aan financiële middelen niet kunnen meedoen met hun leeftijdgenoten. Meer informatie is te vinden op de website www.leergeldamersfoort.nl.

Functieprofielen
Voor beide vacatures zijn functieprofielen opgesteld. Deze zijn te vinden op de website van de stichting.

Meer berichten

Shopbox