Ryan Dale bij aankomst in Nederland
Ryan Dale bij aankomst in Nederland (Foto: BSC Quick)

Australiër Ryan Dale nieuw bij Quick honkbal

Amersfoort - Cityside Apartments Quick herenhonkbal 1 heeft zich versterkt met een Australische infielder: Ryan Dale. Mede door een aantal blessures is hij een gewenste aanvulling op de selectie. Komend weekend tijdens de traditionele American Day (zondag 10 juni: www.bscquick.nl/americanday) zal Ryan gepresenteerd worden aan het publiek. Het wordt een hele leuke dag met veel activiteiten, een clinic en honkbalwedstrijden.

De 22-jarige Ryan is in Melbourne geboren waar hij verschillende seizoenen speelde en al op jonge leeftijd opviel. Zo speelde hij ook 4 seizoenen in de organisatie van de Royals in Amerika. Ryan gooit en slaat rechts en maakte al prachtige plays in het infield.

Ryan heeft zijn talent niet van een vreemde: zijn vader is Australisch honkbal legende Phil Dale, die de eerste Australiër was die een honkbal beurs kreeg in Amerika.

Ook een warm welkom voor een andere nieuwe aanwinst: Joran Berkhout. Deze ‘lefty’ maakte vorige week de overstap van de andere promovendus Storks naar Quick. Bij Quick speelt hij samen met een aantal teamgenoten van Oranje U23 waar hij ook voor geselecteerd is. Joran speelde vorig weekend al in het Quick-tenue en wist twee mooie rbi-hits op zijn naam te zetten.

https://www.bscquick.nl/australier-ryan-dale-nieuw-bij-quick/

Meer berichten