Foto: Kok van der Meij

Zomershows Studio Pauline enorm succes

Leusden/Amersfoort - Studio Pauline uit Leusden, onder leiding van Pauline de Jager, geeft dansles aan kinderen van 2 tot 20 jaar. Niet alleen in Leusden, maar ook op twee locaties in Amersfoort, Vathorst.

Afgelopen weekend, zaterdag 2 en zondag 3 juni, stonden de Dancekids en docenten van Studio Pauline in het Schaffelaartheater in Barneveld te schitteren in de Zomershow 2018. Maar liefst 4 wervelende (en uitverkochte) shows waarin àlle Dancekids, van klein tot groot, vol enthousiasme hun dansen lieten zien aan het publiek. Natuurlijk compleet met prachtige showmake-up en stoere, mooie en schattige kostuums. Het publiek, bestaande uit ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, genoot van de dynamische voorstellingen. Na een geweldige openingsdans volgden de verschillende dansgroepen elkaar in vlot tempo op. Ontroerend waren de allerjongste dansertjes en danseresjes, mooi was het klassiek ballet, indrukwekkend waren de massanummers waarin veel groepen tegelijk dansten, stoer waren de streetdancers, hiphoppers en breakdancers.

Ook de Special Kids, dansers met een beperking, stalen de show op het podium. Heel bijzonder dit jaar was het optreden van pianiste Roseanne Navis, die de dansers van Modern begeleidde op de vleugel. De Streetdancers werden vergezeld door de 4 zangeresjes Cady, Brendee, Jenthe en Annemijn (onder leiding van Lucette Snellenburg) die live zongen. Indrukwekkend was ook de krachtige dans van Modern Jazz. Het nummer “This is me” werd daarbij live gezongen door Padddy en Nina (deelnemers aan The Voice of Holland). Alle Dancekids hebben met elkaar geweldige shows laten zien! Kortom, de Zomershows 2018 waren een enorm succes! Let’s dance!

Meer berichten