Winkelcentrum Neptunusplein viert feest

Amersfoort - Vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni 2018 organiseert het Winkelcentrum Neptunusplein in samenwerking met studenten van MBO Amersfoort een evenement, om te vieren dat het winkelcentrum 60 jaar bestaat. De studenten van MBO Amersfoort werken onder het onderwijsbedrijf Koppel’t. Koppel’t is onderwijs in bedrijf waar de studenten de kans krijgen om mee te werken in het bedrijfsleven. “Een beter leerproces dan het echte bedrijfsleven kunnen de studenten zich niet wensen” zegt manager van Koppel’t Nathalie Feld.

Met dit evenement wordt gevierd dat het winkelcentrum Neptunusplein 60 jaar bestaat. Deze dagen zijn gericht op de omwonenden van het winkelcentrum Neptunusplein en iedereen die verder geïnteresseerd is.

De KidsRun! Op vrijdag 22 juni is de KidsRun! Dit is een leuke activiteitenmiddag voor kinderen uit de buurt. De hele middag wordt verzorgd door middel van een run en verschillende spellen. De run wordt georganiseerd voor kinderen vanaf groep 4, verder zijn de spellen voor alle leeftijden dus zijn alle kids welkom. De KidsRun! vindt plaats vanaf 14.30 tot 17.00 uur.

Wil jij meedoen aan deze KidsRun!? Meld je snel aan via neptunuskidsrun@gmail.com onder vermelding van je naam, school, groep, leeftijd en het telefoonnummer van je ouders/verzorgers.

Voor meer informatie, kijk op onze Instagram (neptunusplein60), Facebook (Winkelcentrum Neptunusplein 60 jaar) of op de website van het Winkelcentrum Neptunusplein (www.winkelcentrumneptunusplein.nl)

Meer berichten