Abke Bruins als Ariël. Foto: De Luie Honden
Abke Bruins als Ariël. Foto: De Luie Honden (Foto: 229859160073102)

Nieuwe voorstelling van De Luie Honden i.s.m. De Waterlijn

AMERSFOORT - Na het daverende succes van de voorstelling ‘Titanisch’ waarmee De Luie Honden afgelopen 2 zomers de Amersfoortse grachten onveilig maakte, zijn ze nu terug met een nieuwe theatrale vaart. Op vrijdag 15 juni om 20.00 uur gaat de voorstelling ‘Ariël 3 in 1’ in première en zal deze zomer maar liefst 6 keer te zien zijn. Al varend over Amersfoortse wateren speelt zich voor uw ogen het verhaal af van de onmogelijke liefde tussen mens en vis.

Een dubbelwonder: in de stad waar nooit iets gebeurt, is een zeemeermin gevonden! Je zou het niet verwachten, maar ze zwemmen in de grachten. En ook Botje is aangetroffen, maar dat kon toch ook misschien een bootje zijn. Ursula, Ursula, Tralalalala. Dikke vrouwen met tentakels; zelfs de fetisjist komt hier aan zijn trekken! En Prins Erik zit prinsheerlijk, de borst ontbloot, aan de kade te zonnebaden. Wij serveren krab! Prikt u een drietandje mee?

Deze zomer ligt Amersfoort diep in de zee en varen we per boot het paleis van Triton tegemoet. Verwacht het aloude Christian Andersen sprookje De kleine zeemeermin en de gerenommeerde Disneyfilm in een fonkelnieuwe Amersfoortse wash-up.

De cast van deze voorstelling bestaat uit enkel Amersfoortse toppers. Zo zal de rol van Ariël worden gespeeld door niemand minder dan Abke Bruins en zal Keesjan Soethoudt de rol van Prins Erik voor zijn rekening nemen. Ook Mied Herder, Dick Cools, Eddy Houtveen en Annelies Gouw zijn weer van de partij met diverse rollen. Het script is geschreven door Robert van Laar dus het wordt een sprookje met een absurd humoristische twist.

De repetities zijn in volle gang en het belooft weer een unieke vaart te worden die je niet mag missen. De eerste vaart is Vrijdag 15 juni om 20.00 uur. De plaatsen zijn beperkt dus wil je erbij zijn, bestel dan snel een kaartje (prijs: €15,- ) via www.deluiehonden.nl. De voorstelling speelt ook nog op zaterdag 16 juni, zondag 17 juni, vrijdag 6 juli, zaterdag 7 juli en zondag 8 juli om 20.00 uur. Het vertrekpunt is bij De Waterlijn aan de Krommestraat 5 te Amersfoort.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.deluiehonden.nl

Meer berichten