Voor de buurt: kinderkoffie, voorlees-/knutselochtenden

Amersfoort - Kom je op woensdag 6 juni langs om te lezen en knutselen? Koffie en limonade staat klaar vanaf 10.00 uur, vrije entree.

Elke eerste woensdagochtend van de maand opent Nieuwe Erven Voor Randenbroekers haar deuren voor de jongsten onder ons en hun (groot)ouders / verzorgers. Een interactief uur waarbij voorgelezen wordt en geknutseld aan de hand van een thema. Ook kinderen uit andere wijken zijn van harte welkom als ze mee willen knutselen en doen.

Een vrijwilliger van Nieuwe Erven zorgt ervoor dat om 10:00 u de koffie en thee klaar staat en drinken voor de kinderen. De ouders nemen zelf boekjes mee, lezen om beurten voor en helpen ook met de knutselactiviteit. Om 11:00 u is het met hulp van alle aanwezigen snel weer opgeruimd. Kortom: een gezellige bijeenkomst om contact te maken met andere (jonge) ouders/verzorgers en de kinderen een leuke ochtend te bezorgen. Deelname is geheel gratis.

Vind je het belangrijk dat dit initiatief blijft bestaan en wil je meehelpen? Stuur dan een e-mail voor de mogelijkheden naar hannah@nieuweerven.nl. Ook voor meer informatie over de kinderkoffieochtenden kun je bij Hannah terecht.

Datum: Woensdag 6 juni 2018 van 10.00 tot 11.00 uur.
Waar: Stichting Nieuwe Erven in Amersfoort

Meer berichten