Seizoen 2018-2019 van Flint online

Amersfoort - De programmering van het nieuwe theaterseizoen van Flint staat online. Op www.flint.nl staan rond de 200 voorstellingen die Flint geprogrammeerd heeft in het nieuwe theaterseizoen. Vanaf 15 mei is ook de nieuwe theaterbrochure beschikbaar. Deze is gratis te bestellen op de website van Flint. De kaartverkoop start op 9 juni om 9.00 uur.

In theaterseizoen 2018-2019 is weer een theaterseizoen met grootse voorstellingen en namen. Zo keert Arjen Lubach na tien jaar terug in het theater, brengt ‘Soof de Musical’ de herkenbare situaties van de film naar het toneel en zorgt Miss Montreal voor een muzikale, humoristische en openhartige avond. Voor iedereen, voor jong en oud, is er een leuke voorstelling te vinden.

Flint Vrienden hebben voorrang
Flint Vrienden hebben de mogelijkheid om een week eerder kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. De kaartverkoop voor Vrienden start op zaterdag 2 juni om 9.00 uur. Vriend worden kan 24 uur per dag via www.flint.nl/vrienden of telefonisch via het bespreekbureau van Flint, tel. 033-4229229.

Meer berichten