de Alten
de Alten (Foto: Eduard de Boer)

Dit Zijn Wij, matinee in De Lieve Vrouw

Amersfoort - Het nieuwe theateroptreden van Swing Close staat op de planken. En zonder overdrijven, er is van alles en nog wat voor uit de kast gehaald. Zo kon het zijn dat het hele koor op een koude zaterdagmiddag op een boeren landweg in Leusden te vinden was. Tijdens de voorstelling kom je er vanzelf achter wat ze daar deden. Het publiek bij de première genoot ervan!

Ons programma heet “Dit Zijn Wij”. Misschien denk je dat je er al enigszins een idee van wie wij zijn, maar we gaan ook in deze matinée een paar onbekende facetten over het voetlicht brengen. Met nieuwe songs, nieuwe stijlen, nieuwe arrangementen, nieuwe kleding, zelfs een nieuw logo! En dat brengt ons tenslotte tot de vraag: “Wie wacht?” Daar gaan we samen met jou tijdens de voorstelling uit komen.

Wij vinden het weer een prachtig programma. Het zou erg egoïstisch zijn om dat alleen voor onszelf te houden, we willen het met zo veel mogelijk mensen delen. Met andere woorden: de zaal moet ook nu weer helemaal vol zitten. Noteer dus in ww agenda: 15 april, 14.30 uur, De Lieve Vrouw.

Meer berichten