Foto: Eddy Konijn

Kinderconcert Mijn held van Hakim in De Observant

Amersfoort - Zondag 8 april presenteert Toeters & Bellen kinderconcert Mijn held van Hakim. De voorstelling start om 12.15 uur in De Observant. Hakim Traïdia is de Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat.

Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van de kinderen.

In de nieuwe voorstelling Mijn held zoekt Hakim een spannende communicatie via het filmdoek. De voorstelling is een ode aan de grote clown Zaabout, die vroeger kwam optreden in zijn geboortedorp in Algerije.

Altijd al heeft Hakim zijn (jonge) publiek verrast met vondsten en onverwachte wendingen, nu gaat het om een filmische voorstelling, waarin de oude held uit zijn jeugd Zaabout een rol speelt. Maar hij gaat ook een spannende interactie aan over de helden uit de levens van kinderen en ouders zelf. In de voorstelling wordt Hakim muzikaal bijgestaan door gitarist Frank Ong-Alok.

Praktische informatie
Datum : zondag 8 april
Aanvang: 12.15 uur (Observant open vanaf 11.45 uur)
locatie: De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: 4+
Entree: € 8,- (volwassenen en kinderen)
Reserveren gewenst via: www.observant.nl

Over Toeters & Bellen
Toeters & Bellen wil kinderen en hun ouders op een toegankelijke manier laten kennismaken met de magie van (klassieke) muziek door concerten te organiseren die passen bij de beleving van kinderen en met een vriendelijke prijs. www.toeters-bellen.nl

De kinderconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Stadscafé De Observant , het KF Hein Fonds en de Gemeente Amersfoort.

Meer berichten