Dew band Blitzen Trapper speelt donderdag 5 april in Fluor en lezers van deze krant kunnen toegangskaarten winnen.
Dew band Blitzen Trapper speelt donderdag 5 april in Fluor en lezers van deze krant kunnen toegangskaarten winnen.

Lezersactie: Win kaarten voor Blitzen Trapper

Amersfoort - Het Amerikaanse Blitzen Trapper maakt grensverleggende muziek met een focus op country, folk, pop en psychedelische rock. De band speelt donderdag 5 april in Fluor en lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

Blitzen Trapper werd opgericht in de in psychedelische experimenten, folkrock en grunge ondergedompelde vroege jaren '00. Hun eerste drie albums brachten ze uit bij het eigen label LidKerCow. Hoewel ze aanvankelijk nog weinig aandacht kregen van het publiek noteerde Rolling Stone de titelsong van hun derde album Wild Mountain Nation als nummer 98 in hun lijst van beste 100 songs van 2007. Wild Mountain Nation trok ook de aandacht van Pitchfork en The Nerve. Met hun eerste album bij Sub Pop Records, dat de titel Furr droeg, brak Blitzen Trapper definitief door. De catchy pop-rock songs van dit album sloegen vrijwel direct in als een bom. In de tien jaar die daarna komen bracht Blitzen Trapper nog acht albums uit waarvan Wild and Reckless de laatste is.
De folkrockers uit Portland zijn nog steeds niet in één hokje te stoppen en mixen genre na genre. Met de energie van een rockconcert en de verbeelding van theater vertelt Blitzen Trapper de onvergetelijke verhalen van gewone Amerikanen: over de realiteit van moordenaars, verslaafden en shape-shifters.

Donderdag 5 april opent Fluor haar deuren voor Blitzen Trapper en jij kunt hierbij zijn! Fluor geeft twee sets van twee entreekaarten weg. Stuur een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel ons waarom jij dit concert absoluut niet mag missen. De twee meest originele en leukste antwoorden worden beloond met twee toegangskaarten.

Meer berichten