De Passie is een muzikale ontmoeting tussen de 'Matthäus Passion' van Johann Sebastian Bach en de musical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. (Foto: Peter Putters)
De Passie is een muzikale ontmoeting tussen de 'Matthäus Passion' van Johann Sebastian Bach en de musical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. (Foto: Peter Putters)

Win kaarten voor De Passie

Amersfoort - De Passie is een muzikale ontmoeting tussen de 'Matthäus Passion' van Johann Sebastian Bach en de musical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Een live-orkest en -band brengen de muziek van deze twee wereldberoemde componisten uit de 18de en 20ste eeuw samen. Voor de uitvoering van 31 maart in de AFASZaal van Flint kunnen lezers van deze krant entreekaarten winnen.

De voorstelling vertelt het verhaal over de laatste dagen van Jezus van Nazareth. Solisten, een koor en een verteller nemen de bezoeker mee langs het paleis van Pilatus, de tuin van Getsemane en uiteindelijk naar de heuvel waar Jezus is gekruisigd. Herkenbare emoties zoals jaloezie, angst en hoop worden blootgelegd en grijpbaar gemaakt voor iedereen, of je nou jong, oud, gelovig of atheïst bent.

Dirigent Teun van Essen, dirigent en violist Carel den Hertog, regisseur Isaäk Hofland en Flint hebben hun enthousiasme gebundeld met deze Amersfoortse productie die alleen in Flint te zien is. De Passie is dinsdag 27, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart te zien in de AFASZaaal Flint.

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.flint.nl of bel 033 - 4229229.

Maak kans op een van de drie sets van twee entreekaarten voor de voorstelling van zaterdag 31 maart. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 19 maart 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. lezersactie: De Passie.

Wie speelt de rol van Jezus in De Passie?
A: Ruud van Overdijk
B: Ruud Feltkamp
C: Ruud van Nistelrooij

Meer berichten