Conjunto Amsterdam
Conjunto Amsterdam (Foto: Daniel Patriasz)

Salsa dura en latin jazz bij Observant

Amersfoort -Conjunto Amsterdam is een latin-sextet met daarin de meest toonaangevende latin-musici uit Nederland van dit moment. Zij spelen een mix van salsa dura en latin jazz met een compleet eigen geluid en ongekende swing. Deze band treedt woensdag 14 maart op in Stadscafé de Observant. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00 (inclusief een consumptie).

Conjunto Amsterdam heeft maar liefst drie zangers, ieder met een hele eigen stijl. Samen met de ijzersterke ritmesectie verliezen zij nooit het contact met het publiek: voordat de toehoorders het weten, staan zij uit volle borst mee te zingen of uitzinnig te swingen op de dansvloer.

Deze band heeft in Nederland al een status van ‘geheim-tip’ opgebouwd, mede door hun legendarische, wekelijkse optredens in Amsterdam waar veel over gesproken wordt. Voor de zomer verschijnt hun eerste album vol met frisse, eigentijdse arrangementen van bekende salsaklassiekers met een vette sound.

Conjunto Amsterdam bestaat uit Daniel Patriasz (zang, coros, bongo), Juan Carlos ‘Bulu’ Viloria (coros, conga’s en bongo), Marc Bischoff (piano), Pedro Luis Pardo (bas, zang en coros), Marcos Gomez (keyboards, zang en coros) en Marco Toro (drums).

Stadscafé de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Meer berichten