Foto: Sparkly fotografie
Foto: Sparkly fotografie

Parcours met obstakels

Amersfoort - Met al ruim 400 inschrijvers zal op tweede paasdag 2 april de eerste editie plaatsvinden van de City Challenge Run oftewel Obstacle Run in de binnenstad van Amersfoort. Deze loop bestaat uit een parcours van 2,5 en 4 kilometer met verschillende opblaasbare obstakels. Klim, glij en spring en trotseer de obstakels.
''De City Challenge Run Amersfoort geeft je de mogelijkheid om met je vrienden, familie, collega's en sportvrienden een leuke dag te beleven", vertelt de organisatie van het evenement. Plezier en prestatie gaan hand in hand en je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen.
Bij de City Challenge Run Amersfoort door de binnenstad loop je niet alleen maar met zo'n 1500 tot 2000 lopers die zich mede een weg banen door de obstakels in de binnenstad met kilometers van 2.5 en 4 km. De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van € 12,95 voor de 2,5 km en € 16,95 voor de 4 km. ''We hebben een deelnemerslimiet van 2500, dus wees er snel bij", geeft de organisatie nog mee. Zie verder op www.obstaclerunamersfoort.nl. (Foto: Sparkly fotografie)

Meer berichten