Flint en FLUOR halen Guus Meeuwis naar Amersfoort

Vorige week maakten Flint en poppodium FLUOR bekend de samenwerking aan te gaan op het gebied van programmering. Deze samenwerking wordt nu bezegeld met een eerste grote naam: Guus Meeuwis. De bekende Brabander komt op vrijdag 22 februari 2019 naar Flint met zijn tour 'GELUK'.

Amersfoort - Flint en FLUOR kondigden vorige week aan de samenwerking met elkaar op te zoeken om het cultuuraanbod in Amersfoort te vergroten. Waar FLUOR in het verleden wel eens populaire artiesten aan zich voorbij moest laten gaan wegens onvoldoende capaciteit, wordt nu gekeken of er in Flint plek voor is. Andersom kunnen opkomende artiesten vanuit Flint nu makkelijker uitwijken naar FLUOR.
Guus Meeuwis is de eerste grote artiest die uit deze nieuwe samenwerking voortkomt en die door Flint en FLUOR gezamenlijk aangeboden wordt. De nieuwste single van Guus Meeuwis, 'Ik Geloof In Geluk' gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral over hoop en er weer bovenop komen.

Toegangskaarten


Het concert vindt plaats op 22 februari 2019 in de Rabobank Theaterzaal van Flint. Kaarten gaan vanaf zaterdag 10 maart in de verkoop via GUTS tickets. Vrienden van FLUOR en Flint kunnen overgens al sinds maandag kaarten bestellen.

Meer berichten