Lezing: Waarom die haast?

Amersfoort - Blur presenteert samen met Monique de Vroomen zondag 11 maart de lezing Waarom die haast? Een lezing over 'echt stilstaan, de tijd stil zetten'.

Het niet laten verstoren of opjagen van de innerlijke rust is een kunst in dit tijdperk van de social media. Tijdens deze ochtend leert Monique de Vroomen - schrijfster van het boek Tijd en tijdsbeleving binnen supervisie hoe je bewust wordt van de tijd - zelf bepalen hoe je deze in deelt en of je iets toelaat of niet. Op deze ochtend worden er handvatten aangeboden die toegepast kunnen worden in het drukke dagelijkse leven van nu.

Monique werkt landelijk als erkend supervisor en jeugdcoach vanuit het praktijk die zij in Amersfoort aan huis heeft - ook is zij als freelance gastdocent verbonden aan Hogeschool Utrecht. Tijdens een indrukwekkende reis door Peru werd Monique getroffen door de uitspraak 'jullie hebben de klok, wij hebben de tijd'. Sindsdien draagt zij deze uitspraak bewust en onbewust met zich mee. Deze uitspraak staat symbool voor hoe Monique tijd beleeft en wilt beleven en deze manier van hoe om te gaan met tijd deelt ze graag..

De workshop vindt plaats bij Blur op de Mooierstraat 18. Blur is een combinatie van winkel en café.

De ochtend is van 09.30 - 10.30 uur. Deelname bedraagt € 10 per persoon, aanmelden kan door een mail te sturen naar hello@bluryourlife.com t.a.v. Maaike Oosting.

Meer berichten