Foto: n.n.

Vier 'vakidioten' in Flint over hun passie

Amersfoort - Een succesvolle kleermaker, weervrouw, cabaretier en Olympisch schaatskampioen komen naar het podium. Rick Moorman, Amara Onwuka, Kees van Amstel en Jochem Uytdehaage vertellen 10 maart in Flint vol passie over hun vak. Zijn ze nou écht 'vakidioten' of zijn ze gewoonweg intens gepassioneerd?

Kleermaker Rick Moorman, weervouw Amara Onwuka, cabaretier Kees van Amstel en schaatskampioen Jochem Uytdehaage vertellen tijdens de theatervoorstelling over hun passie. Daarnaast kan het publiek ook vragen stellen aan de ‘vakidioten’. Wat drijft hen eigenlijk? Wat wil je van ze weten? Laat uzelf verrassen, inspireren en meeslepen door ‘De Vakidioten’.

Jochem Uytdehaage
Jochem Uytdehaage is een voormalig langebaanschaatser. Hij won in 2002 Olympisch goud op de 5 én 10 km. Daarnaast is hij tweevoudig Europees- en Wereldkampioen.
Amara Onwuka
Amara Onwuka geniet enorm van de veelzijdigheid van het weer. Ze volgde een opleiding als mediameteoroloog bij MeteoGroup, waarna ze bij RTL landelijk doorbrak. Inmiddels is Amara alweer ruim twee jaar een van de vaste weergezichten van RTL, waar ze een opvallende verschijning is. Daarnaast presenteert ze het weer voor Buienradar, het Onbijtnieuws, RTL Z, Editie NL en RTL Nieuws.
Rick Moorman
In 1981 zag Moorman Mannen Mode het levenslicht. Jan Moorman startte een herenmodezaak. Zoon Rick Moorman was op jonge leeftijd al geïnteresseerd om in de zaak te gaan, maar heeft eerst ervaring opgedaan bij grote merken zoals Jockey. Nu is hij modeondernemer.
Kees van Amstel
Pas relatief laat in zijn leven ontdekte Kees van Amstel het podium. In 2002 stapte hij voor het eerst een stand-up podium op met de bedoeling om twee keer op te treden. Drie maanden later werd hij tot zijn eigen verbazing aangenomen bij Comedytrain. Vanuit daar heeft hij flink aan zijn carrière gebouwd en heeft hij o.a. theatershows gedaan, voor de televisie gewerkt en voor de radio.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.

Meer berichten