Meet & Greet vrouwelijke kunstenaars

Amersfoort - Kunstuitleen Amersfoort presenteert donderdag 8 maart voor de tweede keer een Meet & Greet met vrouwelijke kunstenaars. Daarnaast is ook kleurenspecialiste Nicole Mochèl aanwezig om de lezing “Beleef je kleur” te verzorgen en kleuradvies te geven aan wie dat wil. Belangstellenden – man en vrouw – zijn van harte welkom in Het Eemhuis van 12.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De Kunstuitleen heeft vrouwelijke Eemlandse kunstenaars uitgenodigd deze middag aanwezig te zijn om over hun werk vertellen, klein werk te presenteren en te verkopen. De Kunstuitleen heeft veel kunstwerken van deze vrouwen in de collectie. Een deel van deze kunstwerken wordt 8 maart tentoongesteld bij de Espressobar. U kunt deze middag het werk lenen en gelijk mee naar huis nemen.

Het programma
Nadat u kennis heeft kunnen maken met de kunstenaars, kleurt Nicole Mochèl uw dag met haar lezing “Beleef je kleur”, die start om 13.00 uur. Vanaf 14.00 uur kunt u bij haar terecht voor gratis persoonlijk kleuradvies.

Meer berichten