Beter leren schrijven
Beter leren schrijven (Foto: Stock)

Beter leren schrijven bij Taalhuis Amersfoort

Amersfoort - Het schrijven van een kaartje, een boodschappenlijst, een brief of het invullen van een formulier is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert Taalhuis Amersfoort een nieuwe cursus Beter leren schrijven. De cursus start op woensdagochtend 7 maart van 9.30 tot 12.00 uur, bestaat uit tien lessen en vindt plaats in de Bibliotheek het Eemhuis. Deelnemen is gratis.

De cursus is bedoeld voor deelnemers vanaf 18 jaar oud, die moeite hebben met de Nederlandse taal en niet hoeven in te burgeren. Het is ook geschikt voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben, maar al wel goed kunnen spreken en lezen (vanaf taalniveau A2) en al wat geoefend hebben met schrijven. Vooraf aan de cursus vindt er een intake plaats en tijdens de eerste paar lessen wordt verder gekeken of uw niveau passend is voor de cursus.

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan tijdens het Taalhuis Informatiepunt in Het Eemhuis of door een mail te sturen naar docent Monique Oechies via m.oechies@gmail.com.

Meer berichten