Cursus Mantelzorg en dementie

Amersfoort - Indebuurt033 en Welzin starten in maart met de cursus Mantelzorg en Dementie, speciaal voor mantelzorgers die in hun leven te maken hebben met dementie.

Deelnemers krijgen tijdens de cursus informatie over dementie en adviezen hoe met dit ingrijpende proces om te gaan. Aandacht gaat uit naar het leren herkennen van belasting bij de mantelzorger zelf en het vragen van ondersteuning aan anderen. Mantelzorgers krijgen informatie over verschillende ondersteuningsmogelijkheden en ontmoeten andere mantelzorgers om ervaringen en tips uit te wisselen.

Data: woensdagmiddag 7, 14 , 28 maart en 4 april Tijd: 13:30 – 15:30 uur. Locatie: Drentsestraat 14. Gratis parkeren kan in de omgeving van de Dollardstraat.

Het is de bedoeling dat deelnemers alle keren aanwezig zijn. Voor de cursus maakt het niet uit of enkele uren per week of dagelijkse zorg wordt geboden. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Informatie en aanmelding: Heleen Vonk, mantelzorgcoördinator bij Indebuurt033 via mail mantelzorgers@indebuurt033.nl of bel naar 06-4255 5709.

Meer berichten