Sami uit groep 8 en directeur Sabine Hessels overhandigen de cheque aan Fried van Artsen zonder Grenzen.
Sami uit groep 8 en directeur Sabine Hessels overhandigen de cheque aan Fried van Artsen zonder Grenzen. (Foto: Heddy van Woudenberg)

De Dubbelster geeft 500 euro aan Artsen zonder Grenzen

Amersfoort - Elk jaar kiezen de leerlingen van groep 8 van basisschool De Dubbelster een goed doel waar de opbrengst van het Zomerfeest en bijbehorende vossenjacht aan wordt geschonken. Zomer 2017 was dat doel Artsen zonder Grenzen.

Afgelopen week kon de cheque van 500 euro in ontvangst genomen worden toen er gastlessen in de groepen werden gegeven. Tijdens deze gastlessen leerden de kinderen van groep 5 tot en met 8 meer over de organisatie waar ze geld voor hadden ingezameld.
De Dubbelster is een school in Kattenbroek met betrokken ouders en kinderen, die verder kijkt dan de grenzen van ons land en ieders kunnen. De keuze voor Artsen zonder Grenzen sloot hier mooi op aan. Directeur Sabine Hessels en Sami, leerling uit groep 8, overhandigden de cheque aan Fried van Artsen zonder Grenzen. De organisatie was erg blij met de betrokkenheid van de leerlingen en ouders van De Dubbelster.

Meer berichten