Een gezelschap Nederlandse topmuzikanten en bekende vocalisten gaan de uitdaging aan door het meesterwerk integraal te vertolken. (Foto: Harrie Muis)
Een gezelschap Nederlandse topmuzikanten en bekende vocalisten gaan de uitdaging aan door het meesterwerk integraal te vertolken. (Foto: Harrie Muis)

Lezersactie: kaarten voor Like A Bat Out Of Hell

Amersfoort - Het epische 'classic rock' album 'Bat Out Of Hell', bekend van de uitvoering door Meat Loaf en gecomponeerd door muzikaal genie Jim Steinman, bestaat 40 jaar. Een gezelschap Nederlandse topmuzikanten en de bekende vocalisten Martin van der Starre (Woodstock The Story, Jesus Christ Superstar, Symfo Classics), Lisette van den Berg (Ayreon, Karmaflow, Scarlet Stories) en Floortje Smit (Idols en The Voice finaliste, We Will Rock You) gaan de uitdaging aan door het meesterwerk integraal te vertolken. Dit gaat gebeuren onder de naam Like A Bat Out Of Hell. Naast de integrale uitvoering van het jubilerende album zullen meer hits en live-klassiekers van Meat Loaf worden gespeeld, alsmede verrassende extra's.

'Bat Out Of Hell' (met de wereldhits 'Paradise By The Dashboard Light' en 'You Took The Words Right Out Of My Mouth') staat met 43 miljoen exemplaren te boek als een van de best verkochte platen aller tijden en geldt als de soundtrack van de jeugd van velen. Zo ook voor initiatiefnemer Menno Gootjes, die naast gitarist van de formatie Focus tevens gitaardocent is aan Codarts in Rotterdam en de Rockacademie te Tilburg. "Als jochie werd ik meegesleept door dit rockepos. Deze jeugdliefde nu zelf live neer te mogen zetten is een droom die uitkomt."

Vrijdag 16 februari opent Fluor haar deuren voor het optreden van Like A Bat Out Of Hell en jij kan hierbij zijn. Fluor geeft twee sets van twee entreekaarten weg! Wil jij deze avond absoluut niet missen? Stuur dan een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel daarin waarom jij dit absoluut niet mag missen. De twee meest originele en leukste antwoorden worden beloond met twee vrijkaarten.

Meer berichten