Liberty nu ook voor mannen

Amersfoort - Bij Liberty Men aan de Langestraat 72 vind je vanaf 16 februari producten op het gebied van kleding, accessoires en interieur voor de man. Stoer, rauw doch klassiek. No nonsense. Zeven jaar geleden verrijkte Martine van den Berg de binnenstad met Liberty (Kortegracht 5). Een concept dat nauw overeenkwam met een businessplan waarmee ze haar studie afrondde.
''Ik zag kansen in een winkelconcept waarin meerdere producten en diensten worden gecombineerd. Een sfeer van een gezellige huiskamer waar genoeg valt te ontdekken. Hier kan de vrouw, die van kwaliteit en van mooie, natuurlijke materialen houdt, genieten van de uitgebreide kleding- en interieurcollectie. Zinnenprikkelend zelfs om in alle rust items bij elkaar te zoeken voor een casual look op het werk of tijdens vrije momenten. Denk aan Nederlandse en Deense merken als Filippa K, Samsoe | Samsoe en Denham.''

De mix van kleding, interieurontwerp en het adviseren en verkopen van meubels is ook doorgetrokken naar Liberty Men. De selectie voor merken zijn voornamelijk Scandinavisch. Deze labels staan bekend om de minimalistische stijl en casual look en feel. Eenvoudige mode met bijzondere details, gemaakt van mooie stoffen en hoge kwaliteit die een beperkte investering waard zijn. Denk aan Closed, Denham, Won Hundred, Tiger of Sweden, Libertine Libertine. Naast mooie kleding zijn er schoenen te vinden en accessoires zoals boeken, horloges en brillen. Shop de huidige collecties vanaf 16 februari. Liberty ontzorgt graag en selecteert daarbij de beste producten voor jou. Net als een goed interieuradvies van interieurontwerper Nathalie Bommezijn, waarvoor je dus ook terecht kan.
Liberty Men, Langestraat 72, tel. 033 303 73 31, libertyastateofmind.nl; men@libertyastateofmind.nl

Meer berichten