Foto: Aangeleverd

Exclusief voorproefje Lilian Vieira bij Observant

Amersfoort - Dit voorjaar tourt de Lilian Vieira Grupo met het programma Samba Fever in de theaters in Nederland. Woensdag 7 februari geven ze een exclusief voorproefje van deze muziektheatershow in het teken van de samba bij Stadspodium de Observant. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00 (inclusief een consumptie).

De samba is bijna net zo oud als Brazilië zelf en geen stijl is zo krachtig. Iedereen kent de samba van de opzwepende trommelritmes, het Braziliaanse Carnaval en de snelle danspassen. Afkomstig uit Afrika, versterkt door de rondingen van de Braziliaanse vrouwen, het ritme van de percussionisten en de stem van het volk is de samba de moeder van de Braziliaanse muzieksoorten.

Samba Fever belooft een zinderend concert waarbij je moeilijk stil kan blijven zitten; vol met majestueuze samba ritmes, waarbij ook de nuances en de romantiek van de samba door de eeuwen heen aan bod komen.

Naast zangeres Lilian Vieira bestaat de Grupo uit toetsenist Wiboud Burkens, gitarist Marijn van der Linden, bassist Breno Viricimo en percussionist Udo Demandt. Het optreden is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Entree € 5,00 (inclusief een consumptie)
Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Meer berichten