Foto: Walter Goyen
Foto: Walter Goyen

TREK live XL in Flint

Amersfoort - Zaterdag 27 januari presenteert Flint van 15.00 tot 20.00 uur het mini festival TREK live XL. Tijdens dit gratis te bezoeken mini festival treden lokale bands op. Dat betekent gratis toegang tot Flint met live acts op verschillende podia. Tijdens TREK live XL is het restaurant van TREK geopend voor een drankje en kan men genieten van heerlijke gerechten van de smoker. Normaal gesproken vindt TREK live plaats na afloop van een voorstelling. Flint geeft lokaal talent op deze manier een kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Tijdens TREK live XL spelen lokale bands die te groot zijn om na de voorstelling in de foyer op te treden.


It was 50 years ago today (15.15 - 16.16 uur)
It was 50 years ago today is een van deze bands. Deze groep deelt een grote liefde voor het album 'Sgt. Pepper's Lonely Heartsclub Band' van The Beatles en maken met veel plezier een eigen uitvoering van het geheel.

Three Little Clouds (16.30 - 17.30 uur)
Ook is Three Little Clouds aanwezig tijdens dit mini festival. Three Little Clouds is dé hotste band van Midden-Nederland. Het enthousiasme, het onderlinge broederschap én hun talent maakt Three Little Clouds tot een ongekend aanstekelijke band.

Laura Sjin (17.45 - 18.45 uur)
Laura Sjin treed samen met band op tijdens TREK Live XL. Als solo artiest heeft ze al mogen treden op de speelplaats van 3fm bij Giel en mocht ze mee met de Herman Brood Academie on tour.

Emma Lou (19.00 - 20.00 uur)
Emma Lou sluit TREK live XL af. Haar muziek is goudeerlijk en komt recht uit het hart. Met haar herkenbare stem raakt en vermaakt ze haar publiek. Van rustige luisterliedjes tot uptempo popsongs met een flinke dosis humor.
Tussen de live optredens door verzorgt DJ Maxxerati de muziek.

TREK live XL is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. Voor meer informatie over het Nationaal Theaterweekend kijk op www.flint.nl/theaterweekend.

Meer berichten