Deze maand worden er maar liefst 600 jonge geitjes verwacht op de geitenboerderij. (Foto: Theo Polman)
Deze maand worden er maar liefst 600 jonge geitjes verwacht op de geitenboerderij. (Foto: Theo Polman)

GeitenGeboorteGolf bij Boerderij Breevoort

Amersfoort - Een nieuw jaar en dus volop nieuw leven op Boerderij Breevoort: in de maand januari worden er maar liefst 600 jonge geitjes verwacht op de leukste geitenboerderij van Midden-Nederland. Kom zelf naar de bevallingen kijken.

Universiteit van de Geit

Boerderij Breevoort, ook bekend als de Universiteit van de Geit laat u dit jaar volop meegenieten tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen. Op de zaterdagen 13, 20 en 27 januari kan iedereen komen kijken naar de geboorte van jonge geitenlammetjes. Vanuit de Geiten-Skybox van Boerderij Breevoort heeft u zicht op de 900 geiten. Veel van deze geiten zijn in verwachting en de kans is heel groot dat u getuige bent van een bevalling.

Boerderij Breevoort maakt het dit jaar extra gezellig: tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen staat In den Gloeiende Gerrit met hun kraam klaar met poffertjes. Tegen een geringe vergoeding kan een portie worden besteld, waarbij de limonade overigens geheel gratis is. Laat de kinderen genieten van de geiten en de lammetjes of laat ze kleuren aan de speciale kleurplaten die voor ze klaarliggen. De toegang is gratis.

Tijden en adres

De Geiten Skybox is open van 11.00 tot 16.00 uur. Adres: Slaagseweg 4, Hoogland-West.
Volg Boerderij Breevoort en alles over GeitenGeboorteGolf-dagen op www.facebook.com/Breevoort.

Meer berichten