Logo amersfoortnu.nl


Foto: Trio Sofietje

Klingelingeling! - Kerstconcert met Trio Sofietje

Amersfoort - Zondag 10 december om 12.15 uur organiseert Toeters & Bellen kinderconcert ‘Klingelingeling!’ in De Observant. In deze muzikale familievoorstelling brengt Trio Sofietje uit Amersfoort een warm kerstconcert voor het hele gezin, spelend op diverse instrumenten, zoals de accordeon, de viool en de gitaar.

In ‘Klingelingeling’ komen luisterliedjes voorbij, maar ook vrolijke dansmuziek en bekende kerstliedjes om samen te zingen. Trio Sofietje bestaat uit Ineke Winkel (viool, ukelele, percussie, zang), Hilde Fescharek (accordeon, percussie, zang) en Susanne Mink (zang en gitaar). Zij maken muziek en zingen liederen uit alle windstreken, tijdperken en genres. Hun brede repertoire gaat van klezmer naar bluegrass, van Afrika naar Spanje en van Schotland naar China.

Trio Sofietje is in 2009 ontstaan en heeft inmiddels op veel plekken in en rond Amersfoort muziek gemaakt: van verpleeghuizen tot kinderdagverblijven, op verjaardagen, begrafenissen en bij diverse evenementen zoals Sofie aan Tafel, Sofie op de Wallen en Gluren bij de Buren. Eerder verzorgde het trio het enthousiast ontvangen kinderconcert ‘Muziek uit alle windstreken’ in De Observant.

Praktische informatie
Datum: zondag 10 december
Aanvang: 12.15 uur (Observant open vanaf 11.45 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar.
Duur: Ca. 45 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst via: www.observant.nl

Over Toeters & Bellen
Toeters & Bellen wil kinderen en hun ouders op een toegankelijke manier laten kennismaken met de magie van (klassieke) muziek door concerten te organiseren die passen bij de beleving van kinderen en met een vriendelijke prijs. www.toeters-bellen.nl

De kinderconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Stadscafé De Observant en het KF Hein Fonds.

Meer berichten

Shopbox