Logo amersfoortnu.nl


Foto: Jan Kramer

Rolf Sanchez bij Dias Latin Night

Amersfoort - Dias Latinos brengt topartiesten Rolf Sanchez & Latin Society (bekend van X-factor) op de planken in Amersfoort op zaterdag 16 december. Dias Latin Night keert wederom terug naar Flint voor een zwoele zomeravond in hartje winter. Naast de diverse latin artiesten is er ook een aanvullend programma. Stilzitten of stilstaan is er hoe dan ook niet bij op deze avond, waarin Flint wordt omgetoverd tot een heuse latin club met veel zwoele klanken en een zomerse vibe.

Dias Latinos, het festival dat sinds vorig jaar nieuw leven is ingeblazen kent naast het gratis outdoor festival in de zomer ook de Dias Latin Night in december. Jörgen Raymann is als festivaldirecteur verbonden aan de stichting. Hij is gedurende het festival en de Latin Night ook rondom de activiteiten te vinden en te ontmoeten. Tijdens deze avond zullen diverse acts worden afgewisseld met een dansworkshop en er is heerlijk Latijns-Amerikaans eten. Dias Latin Night begint om 20.00 uur en biedt een rijk gevuld avondprogramma. Zo zal Jeritza Toney, bekend als onder andere presentator van het Kwaku festival, een interactieve performance bieden waarin het publiek wordt opgezweept en warm gemaakt voor een spetterende Latin Night. Daarnaast zal DJ Alex Figueira samen met Gerardo Rosales en Ellister van de Molen een spetterende live performance verzorgen. Caribische klanten met merengue, bachatta en salsa, alles zal de revue passeren. Eenmaal opgewarmd zal topartiest Rolf Sanchez samen met Latin Society de zaal op zijn kop zetten. Sanchez die op dit moment met ‘Te Va a Doler’ een grote hit heeft zal Flint omtoveren tot de Latijns-Amerikaanse club zoals u die alleen aan de andere kant van de wereld kent. Het belooft een groot spektakel te worden!

Voor diegenen die de danspasjes even vergeten zijn zal ook een dansworkshop worden gegeven in samenwerking met DJ Alex Figueira. En mocht er, na al het dansen wat gezonde trek ontstaan is ook daar een oplossing voor. Gedurende de avond wordt er voor heerlijk fingerfood gezorgd, geheel in lijn met de Latijns-Amerikaanse sfeer.

Locatie: AFSZaal, entree 17,50 euro.

Meer berichten

Shopbox